Sport

Liga I – Petrolul e de calitate

►Petrolul a debutat cu un joc de excepţie într-o ediţie de campionat care ar putea fi una memorabilă pentru istoria clubului. 5-0 cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, în faţa fanilor dezlănţuiţi, şi toată lumea visează frumos.

În stagiul de pregătire din Austria, Petrolul a jucat mai bine de la meci la meci şi exprimarea din teren de la amicalul de prezentare, contra grecilor de la AEK Atena, avea valoarea unei promisiuni. Una pe care „lupii galbeni” au onorat-o cu un joc plăcut şi cu nu mai puţin de cinci goluri. Tripla lui Younes şi golurile lui Grozav şi Szukala au ridicat în picioare cei aproximativ 10.000 de spectatori prezenţi pe „Ilie Oană”, care au făcut, încă, şi de această dată, dovada pasiunii lor pentru culorile clubului. Sâmbăta viitoare, în etapa a II-a, Petrolul va juca în deplasare cu FC Vaslui, de la 21.30.
„Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au evoluat astăzi. Am început foarte bine, am înscris rapid şi am avut foarte multe ocazii, dar nu m-a interesat spectacolul, acela a fost creat de către suporteri în tribune.
Sper să continuăm pe acest drum, însă trebuie să rămânem modeşti, pentru că mai avem mult de muncă. Chiar dacă am câştigat cu 5-0, au existat şi unele greşeli.
Sunt mulţumit, dar încă se poate mai bine.
Acum trebuie să uităm de acest meci, iar de luni să ne pregătim pentru partida de la Vaslui” – Mircea Rednic, antrenor Petrolul Ploieşti.
FC Petrolul Ploieşti – Ceahlăul Piatra Neamţ 5-0 (2-0).
Marcatori: Younes (12, 18, 74), Grozav (49), Szukala (86).
Petrolul: Bornescu – Achim, Galamaz, Szukala, Guilherme – Boudjemaa (68 Opriţa), Mustivar (cpt) (78 Cojocnean), Cristescu (53 Marinescu), Cristea – Younes, Grozav.
Antrenor: Mircea Rednic.
Ceahlăul: Jovic – Ţepeş, Ichim, Cazan (cpt), Druga (46 Viţelaru) – Onciu, Monroy – Bădescu (73 Chiş), Golubovic, Stana – Gafiţa (55 Constantinescu).
Au arbitrat: Istvan Kovacs – Gheorghe Bogdan şi Petruţa Iugulescu.
Arbitru de rezervă: Marcel Bârsan.
Observatori: Daniel Florea şi Ioan Mureşan. Adrian RADULESCU

Sursa foto: www.fcpetrolul.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co