Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Comisarii OPC verifică serviciile din staţiuni

Operatorii din turism de pe Valea Prahovei vor fi verificaţi în următoarea perioadă de comisarii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului. Se apropie sărbătorile de iarnă şi, la fel ca în anii precedenţi, inspectorii se vor asigura că serviciile oferite turiştilor sunt de cea mai bună calitate.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, prin Comisariatul Judeţean Prahova, a deschis la Sinaia Comandamentul de Iarnă. Astfel, până pe 19 decembrie 2010, patru comisari OPC vor fi prezenţi în permanenţă pe Valea Prahovei pentru a verifica spaţiile de cazare, unităţile de alimentaţie publică şi centrele de închirieri echipamente. Totodată, agenţii economici vor fi îndrumaţi în activitatea lor pentru a oferi servicii de bună calitate, însă cei prinşi că încalcă grav măsurile impuse de lege vor fi aspru sancţionaţi.
„În această perioadă, consumatorii s-au simţit mult mai bine ştiind că există o autoritate şi nişte oameni la care  pot apela în cazul în care agenţii economici încalcă legislaţia.
Faptul că noi am fost prezenţi şi am răspuns de fiecare dată la toate solicitările nu a însemnat decât un vot pozitiv pentru noi şi un motiv de încurajare a relaţiei consumatorului cu ANPC. Nu vreau să se înţeleagă faptul că vom face numai o muncă de îndrumare şi de consiliere.
Acolo unde există situaţii foarte grave nu vom ezita să luăm măsuri foarte drastice împortiva operatorului economic şi vom retrage produsele care pun în pericol viaţa şi sănătatea oamenilor.
Vom acţiona conform legii şi vom aplica sancţiuni fără nici un fel de reţinere. Opinia publică va fi pusă la curent cu acţiunile noastre prin intermediul presei”, a precizat preşedintele ANPC, Constantin Cerbulescu.

Locație
Comandamentul de Iarnă funcţionează într-un hotel din cadrul staţiunii, iar inspectorii vor efectua în următoarea perioadă verificări în Sinaia, Buşteni şi Azuga. De asemenea, cetăţenii au la dispoziţie şi o linie specială cu apelare gratuită pentru sesizarea  neregulilor şi anume numărul de telefon 0800.080.999.  A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co