Actualitate

Cine închide rampa de gunoi?

Rampa de gunoi de la Băneşti este închisă din punct de vedere al activităţii, dar nu şi din punct de vedere a condiţiilor de mediu, aşa cum spun normele ecologice.
Aceasta trebuie să beneficieze de lucrarea de închidere, pentru a se evita amenzile usturătoare. „Mai avem un acţionar, mai avem societatea comercială Apasco, care a contribuit la execuţia rampei parţial, cu fonduri, dar a şi administrat rampa timp de şase ani de zile. Noi suntem în proces cu această societate comercială şi nouă ni se pare corect ca şi această societate comercială care este, de fapt, asociat în execuţia rampei şi chiar a administrat rampa, să plătească o parte a cheltuielilor de închidere a rampei”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Societatea nu este de acord să plătească aceşti bani. Dacă Apasco nu va contribui la plata lucrării de închidere a rampei, va urma un nou proces. „Nu ştim cine este proprietarul acestei gropi. Suntem, în prezent, în proces cu Apasco, care refuză să-şi asume şi responsabilitatea de acţionar, pe care şi-a însuşit-o o vreme, dar când nu au mai fost finanţări şi-a declinat-o…”, a declarat primarul comunei Băneşti, Petre Costache. Când se va elucida misterul, va începe şi lucrarea amplă de închidere a rampei de gunoi, care costă aproximativ două milioane de lei. D. R.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co