Actualitate

Cine este Magdalena Anghel?

În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local Câmpina, Magdalena Anghel a fost desemnată să ocupe locul deputatului Virgil Guran în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal.

Numirea i-a nedumerit pe mulţi şi nici chiar cea în cauză nu se aştepta la aşa ceva.
„Am fost surprinsă  de propunerea venită din partea PNL. Le mulţumesc, pe această cale, celor care m-au susţinut şi mi-au acordat girul lor – membrii USL şi PPDD- şi sper ca persoanele care s-au abţinut şi care nu m-au votat să-şi schimbe părerea despre mine când mă vor cunoaşte şi vor vedea activitatea pe care am de gând să o desfăşor”, a declarat Magdalena Anghel, proaspăt  membru al Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal (SM) Câmpina.
Pentru că nu a fost prezentă la Şedinţa de Consiliu Local în care s-a votat numirea sa în funcţia respectivă, Magdalena Anghel a lăsat loc de interpretări din partea cetăţenilor. Dorind să demonteze orice fel de speculaţie, aceasta a precizat, în exclusivitate pentru publicaţia Valea Prahovei:
„Mi-ar fi făcut o deosebită plăcere să particip, dar nu am fost invitată. Nu pot să le răspund în condiţiile în care criticile sunt constructive şi reale… Mereu am ţinut cont de sfaturile celorlalţi; m-au ajutat să merg mai departe şi să mă perfecţionez. În prezent administrez o firmă de expertize de profil şi am contracte de colaborare cu firme din Câmpina şi din restul ţării”, a explicat Magdalena Anghel.
Se va pune la punct
Cu toate că în acest moment nu ştie exact ce va presupune noua funcţie pe care o deţine, promite că se va perfecţiona şi va încerca să facă numai lucruri bune. Prima schimbare pe care ar dori să o facă, dacă este posibil, are legătură cu modul în care sunt trataţi pacienţii.
„Momentan nu cunosc în detaliu toate atribuţiile privind activitatea din cadrul respectivului consiliu de administraţie. Pentru mine este o activitate de pionierat şi am de gând să mă documentez mai bine. Ca şi schimbare… în modul de tratare a pacienţilor e nevoie de mai multă compasiune… Au nevoie dacă ajung acolo”, a spus Magdalena Anghel.
Magdalena Anghel spune despre ea că este o perfecţionistă, care nu se va da în lături la prima bătaie de vânt. Va încerca să reprezinte vocea câmpinenilor în cadrul Spitalului Municipal, cum va putea mai bine. „Colegilor le mulţumesc pentru susţinere şi promit că nu o să-i dezamăgesc, iar câmpinenilor le urez să aibă parte de multă sănătate şi să nu aibă parte de serviciile Spitalului Municipal decât pentru controale de rutină”, a transmis Magdalena Anghel. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co