Actualitate

Cerşetori de miliarde de lei

Câţiva cerşetori din Ploieşti au ajuns în top trei la Serviciul Public Finanţe Locale, după ce au acumulat amenzi de aproape 7 miliarde de lei.

Este vorba despre trei cerşetori care  în ultimii cinci ani au acumulte debite de 280.000 de lei, 220.000 şi respectiv 160.000 lei, bani care cel mai probabil nu vor ajunge niciodată în visteria bugetului local. „Amenzile aparţin unui număr trei cerşetori , care au reuşit performanţa de a strânge în cinci ani de zile aproximativ 7 miliarde de lei vechi. Noi anual încercăm să recuperăm sumele datorate, dar cum aceştia nu au conturi, bunuri mobile sau imobile, acest lucru este foarte greu sau chiar imposibil de realizat” a declarat directorul SPFL Ploieşti, Simona Dolniceanu.

Amenzi cu… vechime
Săptămânal oamenii legii întreprind acţiuni de control şi amendare a acestor oameni. Dar totul se blochează atunci când aceste sume trebuie plătite. Pentru că nu au conturi sau bunuri în proprietate, nu există nici o formă de constrângere pentru a plăti aceşti bani sau pentru a nu mai practica pe viitor cerşetoria. Există amenzi vechi şi de 10 ani. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co