Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Centrul Cultural Buşteni se modernizează

Clădirea Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni va fi modernizată. La etaj şi la mansardă se lucrează de zor la compartimentarea spaţiilor. Investiţia este în valoare de 500 mii de euro şi este realizată din fonduri europene. Lucrările sunt o parte din proiectul de modernizare şi amenajare a Centrului Civic în staţiunea Buşteni, în care sunt incluse monumente istorice şi clădiri de patrimoniu.
Directorul Centrului Cultural „Aurel Stroe”, Constantin Spurcaciu, consideră că prin reamenajarea spaţiilor, condiţiile oferite de instituţia pe care o conduce se vor îmbunătăţi.
„Partea de sus a clădirii va fi amenajată. Vom avea la final la etaj şi la mansardă o sală de conferinţe cu traducere simultană în mai multe limbi, o sală de balet şi dans pentru copii, dar şi o sală de pictură. De asemenea, vom avea un spaţiu unde vom putea amenaja un muzeu, probabil muzeul „Aurel Stroe”, a declarat Constantin Spurcaciu.
Tot la etajul clădirii vor fi amenajate şi camere de cazare pentru artiştii care vor veni să joace pe scena Centrului Cultural.
Lucrările de modernizare vor fi gata până la sfârşitul anului acesta. C. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co