Actualitate

Ce părere aveţi despre oamenii politici din municipiul Câmpina?

Câţiva câmpineni au avut amabilitatea să ne spună părerea lor despre reprezentanţii clasei politice care le reprezintă interesele. Puteţi trimite opiniile dumneavoastră sub forma comentariilor la acest articol, pe www.zvp.ro.
Carmen NEGREU

Pensionar: „Nouă ne trebuie un partid pentru popor. Ne trebuie oameni să conducă acest oraş pentru cetăţenii lui, nu pentru buzunaru’ lor.”

Poştăriţă: „Pot spune că am o părere bună, dar nu despre toţi. Despre politică se spune că este o doamnă plină de controverse. Pe cei pe care nu-i agreez, îi asemuiesc cu această „doamnă”.

Pensionar, fost şef de tren: „Unii dintre salariaţii care conduc acest oraş nu-şi fac datoria. Cât despre oamenii politici, aceştia sunt la pământ. Nu au nimic de spus! Unii, cât de cât, mai fac câte ceva. Sunt cei care sunt în funcţii, care să ne facă nişte pasaje, nişte treceri. Te duci la un magazin, la o instituţie… noi, cei în cărucioare, nu putem ajunge.

Taximetrist: „Eu am o părere destul de bună, pentru că s-au asfaltat nişte străzi, s-au făcut canalizări, s-au amenajat parcuri. Chiar şi lacul a început să fie reamenajat. Totuşi, sunt şi lipsuri. Nu sunt parcări, locuri de muncă. Întotdeauna e loc de mai bine!”

Fost expert ONU, pensionar: „Oamenii politici din municipiul Câmpina, în marea lor majoritate, fac parte din partidul lui Băsescu. Ca atare, nu pot să fac niciun fel de apreciere, având în vedere că eu, personal, pentru acest partid, nu am decât resentimente.”
Om politic: „E greu să fiu obiectiv, pentru că fac parte dintr-un partid politic. Dar, întotdeauna, părerile despre oameni mi le-am făcut ţinând cont de faptele omului, dar, mai ales de bunul lor simţ. Astfel că, părerile mele sunt, cu siguranţă, împărţite”.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co