Actualitate

Cătălina Gomoescu, la Miss Univers România

Vineri seară, a avut loc finala concursului Miss Univers România. Printre participante s-a numărat şi Cătălina Gomoescu, o câmpineancă frumoasă, ambiţioasă, care a demonstrat tuturor că poate ajunge cât mai sus.

Chiar dacă nu a ocupat locul I, concursul a fost o experienţă extraordinară. Ea a participat şi la ediţia din 2009, iar anul acesta s-a clasat între primele zece. „A fost concurenţa mai strânsă ca anul trecut; fiecare îşi dorea coroana şi urmărea să se afirme. A fost un regim mult mai drastic”, a spus Cătălina.
Participantele au fost, timp de două săptămâni, în cantonament la Bucureşti. Munca nu a fost deloc uşoară, programul foarte strict, repetiţii de dimineaţa până seara… A existat, însă, şi o parte plăcută, respectiv socializarea, care joacă un rol foarte important, în asemenea momente legându-se prietenii frumoase, de durată. În 2009, Cătălina participa la acest concurs din curiozitatea de a vedea cum se desfăşoară un eveniment de asemenea amploare. În 2010, a fost dorinţa de a câştiga şi a obţinut un loc bun în clasament, între primele zece fete frumoase din ţară.

Podiumul e doar o provocare
Modelling-ul, pentru Cătălina, este o provocare, pasiunea ei fiind teatrul. Iar pe viitor îşi doreşte să aibă propria afacere, pentru a nu depinde de alţii.
Ce rol au avut cei dragi în cadrul acestui concurs? „Susţinerea lor a însemnat totul! Eu am fost oarecum reticentă în privinţa înscrierii la competiţia din acest an, dar ei m-au încurajat, au fost alături de mine până în ultimul moment, chiar şi atunci când au văzut că nu am fost printre primele cinci fete, că nu a fost totul pe măsura aşteptărilor mele”, a declarat Cătălina. Locul pe care l-a ocupat în concursul de anul acesta îi promite multe contracte interesante şi colaborări cu agenţii de renume. În domeniu, tânăra îşi ia rămas bun de la Miss Univers România. Va participa, însă, la alte concursuri, în cadrul cărora va avea posibilitatea să fie, în continuare, remarcată, admirată, să pună în lumină frumosul! Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co