Actualitate

Cătălin Crişan, rănit în accident

Cătălin Crişan a fost rănit, săptămâna trecută, într-un accident rutier petrecut pe DN 1, în dreptul localităţii Băicoi, din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate.

Artistul, tocmai se întorcea cu soţia sa din minivacanţa de 1 Mai, petrecută la munte, când, din senin s-a trezit acroşat de un autoturism, condus de un şofer grăbit, care a pornit de pe loc şi s-a înscris în trafic fără a se asigura. ”Nu este rănit grav. I se fac investigaţiile necesare într-un astfel de eveniment rutier. A fost o simplă tamponare. În acest incident au fost implicate două maşini. Una care s-a pus în mişcare de pe partea dreapta nu a dat prioritate altuia care era în mers. Cele două maşini s-au lovit şi au rezultat pagube materiale. Până în prezent, nu au fost semnalizate leziuni ale celor implicaţi”, a declarat agentul şef Dorian Doman, din cadrul SPR Prahova.

Recalcitrant
Ceea ce a urmat după producerea accidentului, a fost un fiasco total. şoferul care a provocat accidentul a făcut circ la vederea echipelor de filmare. Nu au lipsit înjurărurile şi nici violenţele.
Cătălin Crişan a dorit discreţie, aşa că a refuzat orice declarație despre evenimentul neplăcut. Medicii dau asigurări că atât artistul cât şi soţia sa sunt în afara oricăriu pericol. Amândoi au ajuns la spital pentru mai multe investigaţii medicale.  M. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co