Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Casa Elevilor din Sinaia, gazdă pentru copiii proveniti din familii sinistrate

Prima serie din cadrul Proiectului “Solidaritatea” s-a desfășurat în judeţul Prahova.

În intervalul 20-26 iulie, „Casa Elevilor“ din Sinaia, aflată în subordinea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Prahova, i-a găzduit pe copiii proveniți din județele Buzău și Botoșani.

Copiii originari din familiile sinistrate, ce au avut de suferit de pe urma inundațiilor din ultima vreme, sunt beneficiarii uneia dintre seriile de tabere organizate în cadrul Proiectului Național de Tabere Solidaritatea, inițiat și organizat de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

Proiectul a fost realizat prin semnarea unui memorandum în urma inundațiilor produse la nivel național în ultima perioadă.

Astfel, după Sinaia, în intervalul 24-30 iulie, copiii din județul Neamț au participat la cea de-a doua serie, desfășurată, de data aceasta, la Centrul de Agrement de la Poiana Pinului, aflat în subordinea DJST Buzău.

La ambele serii de tabere, copiii au fost însoțiți de cadre didactice din județele de proveniență, atât la „Casa Elevilor“ din Sinaia, cât și la tabăra Poiana Pinului, elevii fiind angrenați în diverse activități educative și recreative, respectiv educație nonformală, cursuri de orientare turistică, ateliere tematice, programe artistice, drumeții, vizite la obiectivele turistice din zonă.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co