Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Cartierul Erupţiei capătă culoare

Câmpina se extinde! Cartierul Erupţiei, cu locuinţe pentru tinerii care au primit terenuri de la municipalitate, este aproape de finalizare.

Angajaţii administraţiei câmpinene, însoțiți de edilul Horia Tiseanu, au recepţionat lucrarea de reabilitare a căilor de acces şi a canalizării şi reţelelor de apă din zona cunoscută de localnici sub numele de Erupției. „Primăria, conform legii, a asigurat aceste utilităţi, respectiv apă, canalizare şi străzi cu trotuare.
Acum se recepţionează partea de canalizare; avem două staţii de pompare pentru apă pluvială şi apă menajeră, care duc apele din colţul cel mai de jos al acestei zone,
către canalizările din Bulevardul Nicolae Bălcescu, aceste canalizări fiind la o cotă mai ridicată”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Nu e totul perfect
La recepţia acestei lucrări, care a avut loc la sfârșitul lunii trecute, au fost aduse în discuție şi câteva lipsuri ale planului autorităților locale, probleme care, însă, vor fi remediate. Nemulţumirile constatate se referă la faptul că în aceste cămine nu există senzori care să anunţe producerea unor eventuale defecţiuni. „În fiecare cămin există câte două pompe: una care lucrează şi alta de rezervă. În momentul în care prima pompă se arde, intră a doua în funcţiune. Noi, însă, nu putem să știm că prima s-a ars, pentru că nu se poate vedea din afară acest lucru. În timp, există pericolul să se ardă şi cea de-a doua, cine ştie peste câţi ani, şi să fie necesară o operaţiune foarte amplă de golire a întregului puţ şi scoatere a pompelor, chiar dacă apa menajeră curge în continuare”, a mai spus Horia Tiseanu. După discuțiile care au avut loc pe marginea acestui inconvenient, municipalitatea a propus și o soluție: montarea unor instalaţii simple, de semnalizare a funcţionării pompelor, astfel încât să se ştie dacă sunt sau nu probleme.
Lucrarea din cartierul Erupției a durat mai mult de un an de zile şi valoarea ei s-a ridicat la 20 de miliarde de lei vechi. În scurt timp, zona respectivă va fi una modernă, pe placul tuturor câmpinenilor. Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co