Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Caravana HR Club

HR Management Club, asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, a lansat programul Caravana HR Club.

Aflat la prima ediţie, acest proiect se desfăşoară în perioada 26 octombrie – 9 decembrie, în 14 oraşe din România: Constanţa, Alexandria, Tg. Jiu, Craiova, Târgovişte, Iaşi, Piteşti, Brăila, Bacău, Oradea, Braşov, Timişoara, Cluj şi Ploieşti. În aceste oraşe HR Club a susţinut masterclass-uri şi prezentări ale asociaţiei în faţa a aproximativ 1.400 de specialişti în resurse umane, reprezentanţi ai managementului de vârf şi oficialităţi locale. Caravana HR Club s-a oprit în Ploieşti, luni, iar printre participanţi s-au numărat specialişti în resurse umane, reprezentanţi ai managementului, antreprenorilor şi autorităţilor locale. În cadrul evenimentului a fost prezentat proiectul “Reţea naţională de centre de informare şi consiliere privind cariera” şi proiectul HR Club de extindere la nivel naţional. „Menirea HR Club este aceea de a susţine consistent, prin expertiza şi resursele sale, formarea unei comunităţi de resurse umane solide şi închegate şi de a îi asigura cadrul propice pentru dezvoltare. Prin acest proiect strategic dorim să ne apropiem mai mult de specialiştii în resurse umane din ţară şi să omogenizăm standardele la care se face managementul resurselor umane în România”, a declarat Csaba Gergely, Preşedintele HR Club.
În acest moment, dintre cei 400 de membri înscrişi în HR Club, aproximativ 6% sunt reprezentanţi ai companiilor din ţară.
Parteneri
Ediţia I a Caravanei HR Club se derulează cu sprijinul Centrului de Dezvoltare Managerială (CDM) Cluj Napoca.
„Ne bucurăm să putem sprijini acest proiect al HR Club şi cred că este un moment oportun pentru această iniţiativă. Funcţiunea de resurse umane îşi dovedeşte rolul în această perioadă mai mult decât oricând şi este oportun ca practicienii din România să aibă o platformă comună pentru a îşi împărtăşi experienţele şi bunele practici”, a declarat directorul executiv al CDM Cluj-Napoca şi membru în Board-ul HR Club, Florin Petean.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co