Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Capcane gsm şi pe internet

Dacă un corespondent lasă un mesaj să apelați numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în niciun caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

Această informaţie, transmisă de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă. După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.
Ei vă apelează pe GSM, se prezintă ca fiind “Provider” Orange sau SFR, Bouygues (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificare a  mobilului dumneavoastră. Nu tastați în niciun caz codul indicat și închideți imediat.

Hoții dispun de dispozitive ce le permit să citească cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o nouă cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi în contul tău. Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.
Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează “A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul. Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmată de Motorola, Sagem și Nokia.

În atenția utilizatorilor internetului
Fiţi vigilenţi în următoarele zile! Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşată o filă numită “Invitaţie”, indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide Flacără Olimpică. Aceasta “arde” întregul hard disc al computerului. Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact.

Dacă primiţi un mail cu denumirea de “invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat. Acesta este cel mai periculos virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată în rețea.
Acest virus a fost descoperit de câteva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co