Sport

Cantonament încheiat cu un joc amical.

AMICALTricolorul Breaza – Dacia Mioveni 0-0

Echipa Tricolorul Breaza şi-a încheiat cantonamentul de 10 zile de la Câmpina cu un joc amical contra echipei Dacia Mioveni, fiind partida revanşă după victoria cu 2-1 a echipei argeşene.
Acest ultim test, după o serie de antrenamente şi jocuri de verificare, a avut loc pe stadionul „Poiana” din Câmpina, vinerea trecută.
Antrenorul Florin Stăncioiu a folosit următoarea echipă : Sava-Samson, Forika, Ghidia, Raţă, Marinescu, Câţă, Liuba, Puia(UTA), Vişan şi Vasilescu(au mai evoluat pe durata jocului: Stavarache-Turiac, Petcu, Olteanu, David, G.Ghiţă, Ciorchină, Negotei).
De partea cealaltă, gruparea din Mioveni a debutat cu următorul „11”: Popescu-Moşteanu, C.Olteanu, Stoica, Baicu, Coşereanu, Vladu, Săndulescu, Vintilă, Badea, Eric     Yartey(au mai evoluat Ungureanu-Roşu, Cojocaru, Ayza, Thomas, Lucaş, Huzuneanu).
Brigada de arbitri(Răzvan Ioana-centru, Dragoş Pantilie şi Ştefan Călăraşu- asistenţi) s-a achitat excelent de sarcinile avute, pe toată durata jocului, în ciuda căldurii sufocante care a dus la multe întreruperi pentru ca fotbaliştii să ia o gură de apă pentru deshidratare.
A fost un meci cu multe faze de poartă, echipa brezeană scăpând, printre degete, o victorie pe care o meritau,David trimiţând mingea în transversală, disputa terminându-se nedecis (0-0).
La final, tehnicianul Florin Stăncioiu(foto) era mulţumit de evoluţia echipei sale şi ne-a declarat că ”la finele săptămânii, după amicalul de joi cu CS Ovidiu, voi definitiva lotul cu care vom aborda noul sezon fotbalistic. În linii mari, sunt mulţumit de lotul pe care-l am la dispoziţie. Ne-ar mai trebui un mijlocaş central şi cred că ne vom descurca bine în cea de-a doua ligă a fotbalului românesc”
Cristian SBÂRNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co