Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Căldură mare!

caldura-mareReclamaţii peste reclamaţii! Aceasta este situaţia cu care se confruntă agenţii comunitari din Câmpina. Există locuri de joacă, există parcuri unde oamenii vin să stea seara, atunci când temperaturile nu mai sunt chiar aşa de ridicate, pentru a se relaxa. Nimic rău în asta! Numai că sunt şi persoane foarte gălăgioase care nu fac altceva decât să le sugereze indirect celor care locuiesc în blocurile de pe lângă parcurile cu pricina să-şi dorească să fi a avut apartamentele în alte zone.
Alexandru Lefter, directorul Poliţiei Comunitare Câmpina: „Pe băncile din parcuri se aşează tinerii, mai vârstnicii, după caz, mai mari sau mai mici, şi s-a creat o aşa zisă rivalitate între cei de la blocuri care vor să se odihnească şi cei care stau în parcuri după orele 22.00, considerate ore de linişte. Aş vrea să cred că relaţia aceasta de respingere este artificială, pentru că, în realitate, nimeni nu are interesul de a face dezordine publică, oamenii se răcoresc în parcuri, iar noi, ca forţe de ordine publică, nu avem voie să-i îndepărtăm, să-i înlăturăm, să-i certăm pentru că stau în parcuri”.
Unii au parcuri în apropierea blocurilor şi se bucură de ele. Alţii vin şi strică buna dispoziţie a celor care locuiesc în zonă. Alţii vor parcuri în zonele unde ele pot fi amenajate. Şi bine fac că vor! Ar fi bine, de asemenea, ca aceia care vor să facă gălăgie, scandal, să meargă pe Dealul Muscel, la Fântâna cu Cireşi, acolo unde, vorba directorului Poliţiei Comunitare, pot striga în voie!Relu NISTOR

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co