Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Drum de viteză!

viteza-mareViteză mare şi mult disconfort pentru cei care locuiesc în zonele de drum în aliniament din Câmpina. Acestea sunt reclamaţiile care apar foarte des la Poliţia Comunitară din Câmpina. Sunt zone unde covorul asfaltic a fost înlocuit, zone unde capacele de canalizare sunt la nivel cu asfaltul, zone unde eşti „îndemnat” să mergi cu viteză mare. Şi, cu toate acestea, trebuie să nu fie uitat un amănunt: suntem într-un municipiu, un loc unde există multe restricţii de viteză. Şi un alt aspect, de care agenţii comunitari trebuie să aibă grijă, este cel legat de nivelul de zgomot pe care maşinile şi motocicletele le produc.
Alexandru Lefter, directorul Poliţiei Comunitare Câmpina: „Mai este o altă sursă de zgomot. Autovehiculele care dau muzica tare şi circulă ostentativ noaptea prin tot oraşul şi motocicletele care sunt turate nepermis de mult, la un moment dat, de posesorii lor. Sunt motoare puternice şi sunt motoare interesante, frumoase, dar creează surse suplimentare de zgomot şi aici chiar că suntem vulnerabili şi ar trebui ca şi posesorii să înţeleagă, dar şi noi, forţele de ordine, să intervenim mai mult, în consens cu poliţia rutieră, pentru că noi nu putem să-i oprim în carosabil.”
Şi ăsta este… doar începutul. Vremea caldă îi face pe cei care deţin motociclete să fie mai tot timpul în şa! Şi să încerce să arate câţi cai putere pot dezvolta motoarele lor. Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co