Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cadavrul din bloc

Cadavrul unei femei în vârstă de 43 de ani din Ploieşti a stat un an şi jumătate moartă într-un apartament, fără ca vreunei rude sau vreunui vecin să i se pară suspectă dispariţia ei.

Nimeni nu o mai văzuse pe femeia respectivă din luna februarie a anului 2009, dar abia când au avut nevoie să umble la instalaţiile sanitare de pe scară, vecinii i-au bătut femeii la uşă. Şi cum aceasta era de negăsit, s-au gândit până la urmă să anunţe autorităţile. Aşa că au venit pompierii care au spart uşa apartamentului şi au găsit cadavrul. „Intervenția nu a fost dificilă, a fost una normală din punctul nostru de vedere.
În ultima perioadă, din cauza temperaturilor ridicate, astfel de situații se întâmplă de două sau de trei ori pe săptămână”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloaie
Cauze naturale
Legiştii au stabilit că femeia a avut o moarte naturală fără a exista suspiciuni în această privinţă. “Trupul nu intrase în putrefacţie, ci era mai degrabă mumificată. Femeia a fost găsită stând în pat, chircită”, a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Se pare că decedata avea rude, dar pentru că suferea de o boală psihică,  acestea nu au mai vrut să aibă de-a face cu ea. Mulţi dintre vecini recunosc că nici nu o ştiau, iar alţii spun că administratorul ar fi trebuit să facă ceva atunci când datoriile imense s-au strâns la întreţinerea apartamentului femeii. “Noi am zis mereu că poate să fie moartă în casă, dar nu a luat nimeni măsuri”, a spus o vecină. “Era o fițuică de la administrație prin care era rugată să se prezinte, urgent… Eu nu că nu am văzut-o, nici nu o cunosc”, a declarat o altă locatară.
Femeia va fi înmormântată cel mai probabil de către primărie.  R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co