Administratie

Buget mulţumitor pentru Băneşti

În comuna Băneşti, bugetul proaspăt votat permite administraţiei locale să pună în practică proiectele pentru anul în curs.

Deşi banii sunt mai puţini cu 20% decât în 2010, sunt totuşi suficienţi având în vedere faptul că lucrările ce vizează asfaltările sunt aproape de final.
„Sunt suficienţi bani la buget, după ce l-am votat. Dacă ţinem cont de ce ne-am dori să facem, atunci sunt insuficienţi. O să ne descurcăm, ca în fiecare an, mulţi, puţini, nu contează cât de mulţi ai, ci cât de bine te organizezi. Am făcut o împărţire a banilor şi pe investiţii, cu apa am rezolvat, dar anul acesta, mai mult decât până acum, o să investim în cultură şi în tinerii noştri. Degeaba avem drumuri bune, dacă pe ele circulă oameni care au puţin interes pentru viaţa socială”, a spus primarul comunei Băneşti, Petre Costache.
Anul acesta banii vor merge mai mult în investiţii direct pentru  locuitorii din Băneşti şi Urleta, mai mult decât în imaginea comunei care este una modernă.
Administraţia locală şi-a propus să susţină atât tinerii prin proiecte şi activităţi culturale, cât şi oamenii în vârstă, care merită o atenţie deosebită. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co