Eveniment

Bodo, solistul trupei Proconsul, declarații despre fostul socru, Traian Băsescu

proconsul

Bodo, solistul trupei Proconsul, declarații despre fostul socru, Traian Băsescu / sursa foto: www.google.com

Bodo de la Proconsul a explicat, în direct, la Digi FM de ce l-ar alege ca președinte pe Traian Băsescu în locul lui Kalus Iohannis, notează știripesurse.ro.

Prezent în studioul Digi FM la matinalul “Prima ediție”, Bodo, pe numele său adevărat Bogdan Marin, a menționat, printre altele, că Traian Băsescu este unul dintre cei mai fair-play oameni pe care i-a cunoscut. Bodo a afirmat că a rămas prieten cu fostul socru și că oricând, dacă ar avea ocazia, l-ar alege ca președinte.

Artistul a vorbit și despre cei doi copii pe care i-a adoptat împreună cu soția sa, precum și despre cariera sa muzicală. În urma activității sale din străinătate în anii 90, artistul a reușit să rețină aproximativ 500 de cover-uri, pentru că în Suedia era nevoit să cânte foarte mult în limba engleză. Bodo a mai vorbit și despre cel mai mare regret al său din întreaga carieră.  Acesta regretă că după ce trupa Proconsul a câștigat “Cerbul de aur” în 2001, nu a beneficiat de o promovare mai intensă. Proconsul este prima trupă din România care a câștigat trofeul “Cerbul de aur”.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co