Actualitate

Bază sportivă modernă la Azuga

Începând din această vară, Azuga se poate mândri cu o nouă şi modernă bază sportivă. Este vorba de un teren cu o suprafaţă de joc de ultimă generaţie, pregătită pentru fotbal, handbal, baschet şi tenis şi de vestiare dotate cu tot ce trebuie. La inaugurare, panglica a fost tăiată de primarul Adrian Purcaru, împreună cu deputatul Cristian Burlacu, apoi preotul paroh a ţinut o slujbă de sfinţire a noii construcţii. În cadrul festivităţilor, cei mai buni sportivi ai Liceului Teoretic Azuga au primit din partea edililor locali diplome şi premii.
„Această vară începe frumos pentru noi la Azuga. Inaugurăm o bază sportivă modernă, dotată cu tot ce trebuie pentru desfăşurarea activităţilor sportive. Terenul dispune şi de nocturnă, pentru a putea fi folosit până la ore târzii ale serii. Această bază sportivă va fi folosită gratuit de elevi Liceului Teoretic Azuga, iar pentru ceilalţi, va exista o taxă, ce va fi stabilită în şedinţa de consiliu”, a declarat Adrian Purcaru.
Investiţia, în valoare de peste 900.000 lei a fost finanţată jumătate din bugetul local al oraşului, jumătate de Guvernul României. C. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co