Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bătaie între clanuri

Un bărbat a fost atacat într-un magazin din Ploieşti de doi bărbaţi. Este vorba despre Nicolae Ion, membru al familiei Sedra care a fost atacat cu topoarele de doi membrii ai familiei Somerta.
Se pare că atacul s-a produs din cauza unor probleme mai vechi dintre cele două clanuri. Neînţelegerile au pornit în momentul în care doi băieţi au fost condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie în dosarul coordonat de procurorul Dinu Nica, cunoscut opiniei publice după ce a fost prins în flagrant luând şpagă. În acel dosar, reclamanţi erau Spania şi soţul ei. Aceştia i-au acuzat pe copiii Sedrei că i-au bătut şi au smuls un lănţic de câteva grame de la gâtul soţului Spaniei.
„Incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Bărbatul a fost atacat în timp ce era la cumpărături şi din declaraţiile victimei se pare că acesta a fost deposedat şi de un lănţişor de aur”, a declarat  Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.
În continuare, oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri. M. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co