Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Bani pentru spaţiile verzi

În urma depunerii unui proiect pentru Programul Naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin modernizarea spaţiilor verzi, Câmpina se află pe lista localităţilor care vor primi bani pentru lucrările necesare, propuse de adiministraţia locală.
„Am depus din 2009 un proiect la Administrarea Fondului de Mediu pentru modernizarea Bulevardului Culturii şi avem surpriza ca acest proiect să fie aprobat la finanţare cu o sumă de 740.000 de lei”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Mai multe parcuri vor fi amenajate în România, pe banii Guvernului. Nevoie de spaţii verzi este în orice oraş.
„Lucrarea de modernizare a parcului respectiv înseamnă iluminat public, alei, locuri de odihnă, locuri de joacă pentru copii şi vegetaţie pe tot versantul de pe Bulevardul Culturii, ajungând până la strada Podului”, a mai spus primarul Horia Tiseanu.
Mai multe spaţii verzi din municipiu aşteaptă să fie modernizate, iar parcurile şi locurile de joacă sunt foarte necesare şi în zonele mărginaşe. D. R.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co