Actualitate

Aveţi încredere în actualul Guvern?

Actualele schimbări politice din România nu-i lasă indiferenţi nici pe câmpineni. Mulţi dintre ei sunt atenţi la ceea ce se întâmplă la nivel central şi au propriile opinii despre noul Guvern format. Iată câteva declaraţii luate celor care au avut amabilitatea să se exprime public pe această temă.
Carmen NEGREU

Pensionar: „Acest Guvern a fost pus tot de Traian Băsescu. Cred că nu are nicio legitimitate, niciun fel de putere. Despre primul ministru, cred că e tot o unealtă de-a lui Băsescu, pus acolo ca să ducă mai departe ţara, spre un faliment total.”

Casnică: „N-am nici o părere… deocamdată. Aştept să văd ce vor face noii veniţi.”

Pensionară: „Ce să spun… Aş vrea să se schimbe ceva…, ceva esenţial. Nu aş vrea să o luăm de la capăt şi să continuăm ceea ce s-a început. Nu-mi conferă încredere noul Guvern, pentru că nu sunt oameni profesionişti, care să vadă lucrurile la adevărata lor valoare.”

Pensionar: „Este tot ce a fost şi până acum! Nu s-au schimbat decât persoanele, mentalitatea e aceeaşi. Nu-mi inspiră niciun fel de siguranţă, absolut nimic! Ei sunt tot la mâna lui Băsescu şi omul acesta nu face altceva decât să distrugă. Nu face ceva constructiv! E pus numai pe rele, să moară pensionarii, să nu meargă elevii la şcoală din cauza greutăţilor de tot felul…”

Pensionar: „Părerea mea este că s-a ştiut cu mult înainte, a fost programat acest Guvern, dinainte. Este un Guvern care nu aduce nimic nou.”
Casnică: „La momentul actual, la timpurile pe care le trăim, dacă ne raportăm la ceea ce se întâmplă şi în Europa, cu această recesiune economică, acest nou Guvern, nu ştiu ce mare lucru va face, sau să aducă nişte îmbunătăţiri. Treaba asta cu internetul, de exemplu, cu ACTA, nu prea mi-a picat bine. Nu putem decât să sperăm că se vor schimba lucrurile în bine şi asta depinde şi de atitudinea oamenilor.”

Pensionar: „Nu prea am încredere în noul Guvern. Era mai bine să fie alegeri anticipate, pentru că atunci ar fi fost o oarecare încredere în Guvern. Alegerea noastră poate determina şi nivelul nostru de trai, cum o să ne simţim, cum o să contribuie aleşii la toate acestea, la cerinţele noastre…”

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co