Actualitate

Autoritatile judetene si locale, prezente la dezvelirea bustului lui Ferdinand

Prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, și senatorul prahovean Teodor Meleșcanu au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la unul dintre cele mai importante evenimente desfășurate în Valea Doftanei.

În anul Centenarului, autoritățile locale ale comunei au dorit să marcheze evenimentul prin dezvelirea bustului Regelui Ferdinand I. Monumentul este amplasat în fața vechii primării din localitate, proaspăt renovată. Primarul din Valea Doftanei a precizat că locația nu a fost aleasă întâmplător, în contextul în care în perioada următoare și alte clădiri autentice din zonă vor fi renovate pentru amenajarea unui Centru Vechi în comună.

La scurt timp după dezvelirea bustului, invitații speciali au dorit să fie alături de oamenii care s-au aflat la cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Cașcavelei. Aceștia au gustat din produsele tradiționale regăsite la festival și au dansat în hora din fața scenei unde, timp de trei zile, muzica de bună calitate a răsunat constant.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co