Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Incepe cea de-a XIII-a editie a „Ploiești Jazz Festival”

Filarmonica „Paul Constantinescu” împreună cu Primăria Ploiești, sponsorii și partenerii, organizează, în perioada 21-25 noiembrie 2018, cea de-a XIII-a ediție a „Ploiești Jazz Festival”.

Filarmonica ploieșteană manifestă un interes deosebit pentru acest gen de muzică poate și pentru că îi revine ca o datorie, știut fiind faptul ca istoria jazz-ului românesc a început în urmă cu 49 de ani la Ploiești. Anul acesta spectatorii noștri vor putea participa la o ediție specială a „Ploiești Jazz Festival”, care aduce pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” nume mari, artiști consacrați ai jazz-ului internațional și legende în devenire.

Pentru că jazz-ul ne îndeamnă să fim neconvenționali, campania de promovare a PJF se desfășoară în afara sălii de spectacole și cuprinde proiecte ca „Jazz in the Bus”, „Caravana Ploiești Jazz Festival” sau momente ca cele în care „Ploiești Brass Ensemble” încântă trecătorii din centrul Ploieștiului cu muzica Dixieland-ului. Tot în sfera neconvenționalului se încheie și fiecare seară de festival, cu Jam Sessions și concerte live la „Curtea Berarilor”.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co