Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Au reapărut gropile pe DN 1

Nicio minune nu ţine mai mult de… o jumătate de an! Este cazul asfaltului de pe Drumul Naţional nr. 1, care a început deja să se deterioreze.

Au trecut doar câteva luni de la marea asfaltare şi au început deja să apară gropile în carosabil pe DN1. Oare să fie de vină bitumul turnat sau calitatea lucrărilor?
Pe Posada, în apropierea zonei Izvorul Rece, dar şi la intrarea în Sinaia, în dreptul Colegiului „Mihail Cantacuzino”, au apărut deja gropile. Au fost astupate, ce-i drept, în urmă cu câteva zile, însă plombele nu par să fie prea rezistente.
„Sunt şofer de TIR şi vinieta este foarte scumpă. Nu ştiu de ce eu sunt obligat să o achit, în timp ce statul nu este obligat să ne asigure condiţii civilizate în trafic. Numai la noi este posibil aşa ceva. Am crezut că lucrările au fost bine realizate, dar m-am înşelat”, a povestit Ştefan Neacşu.

Nemulțumire generală
Conducătorii auto ce tranzitează zona sunt de-a dreptul indignați. Sunt nevoiţi să încetinească, să intre pe constrasens, iar cei care nu au un spirit de observaţie prea bun îşi strică maşinile. Unii dintre ei spun că deja au mers cu autoturismele în service, la reparaţii.
„Cred că este vorba despre o lipsă totală de răspundere. Muncitorii şi-au făcut treaba doar ca să treacă ziua sau să-şi ia banii mai repede. Mi-am nenorocit maşina în groapa care s-a format pe podul din zona Valea lui Bogdan. Am schimbat bieleta, tampoanele din cauciuc care s-au rupt, rulmenţii, pe faţă. În ţara asta orice este posibil. Îşi bat joc de noi, pe banii noştri”, a spus Fane Braşov. Oare cum va arăta DN 1 la primăvară, dacă deja au început să apară craterele? Va fi împânzit de gropi sau de plombe, după ce se va încheia iarna? A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co