Actualitate

Au predat poliţiei portofelul găsit

Irina Opriţă şi Ioana Dragnea, două tinere din Câmpina, au reuşit să demonstreze că încă mai există bunătate în societatea românească, măcinată de criza financiară.

Deşi, poate că nu aveau un leu în buzunar, atunci când au găsit un portofel în apropierea liceului Forestier, cele două fete au fugit imediat la maşina poliţiei pentru a preda bunul găsit. „Am parcat, ironia sorţii, chiar foarte aproape de o maşină. Am coborât de maşină şi, la doi paşi, am găsit acest portofel, cu toate actele şi banii în el. Nu m-am uitat în el, însă, am văzut că trece o maşină a poliţiei şi am oprit echipajul”, a declarat Irina Opriță.
„Am fost amândouă de acord să mergem la poliţie. Nu am vrut să luăm portofelul. Vrem să facem fapte bune”, a spus şi Ioana Dragnea. În portofel erau peste opt milioane de lei vechi, actele persoanei care-l pierduse şi mai multe card-uri. Agenţii de la Circulaţie care au fost opriţi de cele două fete au luat imediat legătura cu femeia care pierduse portofelul. „În prima secundă, am crezut că este vorba despre un accident rutier, pentru că alergau şi erau un pic speriate. Apoi ne-au comunicat că au găsit un portofel în care era o sumă importantă de bani şi actele persoanei care-l pierduse”, a spus agentul Petre Modruz, din cadrul Poliției Municipale Câmpina. Femeia, în vârstă de 64 de ani, avea în portofel toţi banii ei. Tocmai îşi ridicase pensia şi mergea la un control medical.
Gestul celor două câmpinence a adus lacrimi de bucurie în ochii bătrânei, care era deja pe drum către bănci pentru a-şi bloca toate card-urile. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co