Actualitate

Au inceput lucrarile de reabilitare a locurilor de joaca din Ploiesti

Municipalitatea şi-a propus să reabiliteze în acest an mai multe locuri de joacă din Ploiești, încheind deja lucrările demarate la două dintre ele.

Primarul Adrian Dobre a afirmat că programul, derulat de municipalitate prin intermediul Serviciului de Gospodărire Urbană, va continua în următoarele luni. Separat, Primăria Ploieşti pregăteşte şi o licitaţie pentru refacerea de la zero a nu mai puţin de 27 de locuri de joacă din oraş care au fost scoase din uz în 2017.

Până în prezent s-au finalizat şi recepţionat două lucrări, una la locul de joacă de lângă Cimitirul Sovietic, iar cealaltă la Sala Sporturilor. În prezent se desfășoară lucrări la parcul Câineni, din apropierea străzii Iezerului, şi la locul de joacă din Mitică Apostol.

Edilul șef a dat asigurări că va merge personal să verifice stadiul și maniera de executare a acestor lucrări, chiar dacă  recepţia a fost făcută de Regia Autonomă de Servicii Publice. O altă prioritate o reprezintă parcul de lângă statuia lui Mihai Viteazul.

Potrivit lui Adrian Dobre, pentru celelalte locuri de joacă avute în vedere să fie modernizate de la zero, se dorește ca pe data de 23 iunie să fie finalizate toate studiile de fezabilitate, urmând ca apoi, în două-trei zile, documentaţia de achiziţie pentru realizarea proiectelor tehnice şi execuţie să fie urcată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co