Actualitate

Asfalt bun, viteză mai mare în trafic

asfalt-3Programul de reabilitare a străzilor din municipiul Câmpina continuă într-un ritm susţinut, dar localnicii au constatat cu stupoare că  pe o stradă recent asfaltată se circulă și mai cu viteză.

Una dintre ultimele străzi la care au început lucrările este Alexandru Ioan Cuza, o stradă în aliniament, pe care se circulă intens. „Este o stradă adiacentă, dar este foarte importantă. Se lucrează intens la înlocuirea trotuarelor şi apoi se va trece la asfaltarea întregii străzi”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu – primarul municipiului Câmpina.
Câmpinenii care locuiesc în zonă sunt mai mult decât mulţumiţi de faptul să civilizaţia a ajuns şi la ei.
„Este foarte bine că se face, dar, să nu uităm că mai sunt şi alte străzi care trebuie asfaltate”, a declarat un localnic.
„Era nevoie de o astfel de lucrare. Aşteptăm de ceva timp, dar primarul a făcut destule şi cred că era şi rândul acestei străzi”, a spus un altul.
Șoferii se comportă agresiv
Totuşi, un covor asfaltic nou, ca-n palmă, pe o porţiune de drum în aliniament, le aduce oamenilor și neplăceri. „Singurul lucru care mă deranjează sunt şoferii care circulă ca la curse. Cred că ar trebui să mai vină şi domnii poliţişti cu radarul, să mai facă puţină ordine”, a fost de părere un bărbat care locuiește în zonă.
Un strat de binder şi unul de uzură, ceea ce înseamnă ridicarea părţii carosabile cu zece centimetri. Este un lucru care va genera probleme la calea ferată, acolo unde deja există o diferenţă de nivel. „Calea ferată trebuie ridicată de către proprietarul ei. Le vom solicita acest lucru cât de curând”, a declarat edilul Horia Tiseanu.
Este de aşteptat ca lucrarea să fie deja gata, până când cei care sunt proprietarii căii ferate se vor gândi
să-şi facă partea de treabă. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co