Administratie

Anveloparea blocurilor continuă la Buşteni

Izolarea termică a blocurilor continuă la Buşteni. O parte dintre ele sunt deja gata, iar la celelalte se lucrează de zor, profitând de vremea frumoasă de afară. Autorităţile locale speră ca până în noiembrie să fie gata toate cele 35 de blocuri incluse în proiectul de anul acesta. Lucrările sunt finanţate jumătate din banii de la Ministerul Dezvoltării, iar cealaltă jumătate provine din bugetul local. Anul viitor vor intra în procesul de reabilitare încă 20 de blocuri, urmând ca până în 2013 toate cele 75 de blocuri din Buşteni să fie gata.
Primarul din Buşteni, Emanoil Savin este de părere că până va veni iarna, lucrările vor fi încheiate la toate blocurile la care au început.„Anul acesta am avut aprobate 22 de blocuri cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului şi am extins pentru încă 13 blocuri. Am extins pentru că ne permite timpul şi vrem ca până în noiembrie să reuşim să le terminăm.
Buşteniul are 75 de blocuri în totalitate şi vrem ca până în 2013, toate blocurile să fie anvelopate. Faptul că bugetul oraşului a crescut, ne-a ajutat să finanţăm şi procentul de 20 la sută pe care trebuia să-l plătească locatarii. Este un lucru bun, pentru că suntem într-o perioadă destul de grea, iar oamenii nu aveau cu ce să plătească”, a declarat Emanoil Savin.
Claudia BÎRLĂ

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co