Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Amenzi pentru firmele care au astfaltat in bataie de joc strazile din Ploiesti

Firmele care au executat lucrări de asfaltare pe mai multe străzi ale municipiului, fără a respecta termenele de finalizare ori alte prevederi obligatorii, vor fi pedepsite și obligate să plătească amenzi.

Astfel, lucrările de mântuială la rețelele de utilități efectuate în această lună pe un număr de 14 străzi din Ploiești au determinat compartimentul de specialitate al Poliției Locale să aplice amenzi celor care le-au efectuat.

Verificările derulate în perioada 30 iulie – 18 august, de Poliția Locală Ploiești, prin Serviciul Disciplină în Construcții, au vizat respectarea, de către agenții economici, a prevederilor legale ce reglementează executarea lucrărilor de intervenții la rețelele edilitare.

“Polițiștii locali au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.000 lei, pentru neregulile depistate în executarea lucrărilor de înlocuire rețea canalizare, extindere sau modernizare rețea subterană de alimentare cu apă. Firmele sancționate nu au respectat termenele de finalizare a lucrărilor, nu au semnalizat perimetrul de desfășurare al lucrării sau au semnalizat necorespunzător lucrările executate”, susțin reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Astfel de situații au fost identificate pe străzile Bahluiului, I.L. Caragiale, Pictor Iscovescu, Snagov, Nicolae Titulescu, Crazna, Tânărul Muncitor, Baraolt, Alexandru cel Bun, Elena Doamna, Vrancei, Bobâlna, Popa Farcaș și Plevnei.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co