Actualitate

Amenajare – Lacul Curiacul îşi va schimba înfăţişarea

alcul-3Pe lista proiectelor care vor fi realizate în acest an în Municipiul Câmpina este şi amenajarea şi modernizarea Lacului Curiacul.

„Este un proiect  foarte plăcut, pentru că se adresează câmpinenilor cu un nou loc de agrement. După ce am văzut că Lacul Bisericii  a fost foarte vizitat şi parcul de pe lângă el, ne-am propus să amenajăm şi Lacul Curiacul, care este situat pe strada Pictor Grigorescu, undeva lângă nişte terenuri de tenis. Este un lac total neamenajat, pentru care trebuie să lucrăm destul de mult”, a declarat primarul Câmpinei,  Horia Tiseanu.

Amenajări diverse
Proiectul va fi demarat în maxim două luni, iar până la finele anului zona respectivă va căpăta o nouă înfăţişare. „Vom avea şi aici un trotuar în jurul lacului, cu un zid la marginea trotuarului către lac, vom avea sistem de iluminat public, vom avea bănci, alei de trecere către trotuarul din strada Pictor Grigorescu… Vom avea cinci alei, care să poată fi folosite în funcţie de dorinţele fiecăruia. Şi vom avea şi o parcare care, deocamdată, în varianta propusă, va cuprinde 14  autoturisme”, a explicat primarul Horia Tiseanu.
În noul loc de promenadă câmpinenii vor avea parte şi de surprize. „Vom amplasa un loc de joacă pentru copii, pentru că este normal că şi ei să aibă cu ce se ocupa când părinţii şi bunicii se plimbă în jurul lacului, dar vom avea şi un loc cu aparate de întreţinere corporală. Este primul loc cu aparate de întreţinere corporală din Câmpina, unde cei care doresc pot merge să facă exerciţii fizice pentru întreţinerea sănătăţii”, a declarat Horia Tiseanu.
Valoarea totală a proiectului este de 1 milion de lei. Elena TOMA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co