Actualitate

Alunecă terenul la Şcoala de Poliţie

alunecare-terenDe ceva vreme, conducerea Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina se confruntă cu o alunecare de teren, în spatele instituţie.

În zona afectată se află şi un stâlp de înaltă tensiune. „Era un platou foarte frumos aici… Acum, din păcate, nu mai este, terenul alunecând tot mai mult… Se duce către Drumul Naţional nr. 1. Referitor la reţeaua de înaltă tensiune, noi am înştiinţat Electrica de mai multe ori şi ei s-au deplasat aici cu nişte echipe. Au luat nişte măsuri, la timpul respectiv, şi au spus că vor reveni pentru a muta stâlpul într-o altă zonă mai sigură”, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, cms. şef Valeriu Simion.

Eventuale probleme
Situaţia creată este destul de gravă, având în vedere că reţeaua de iluminat respectivă alimentează o parte destul de mare de locuinţe din zonă. „Dacă pică stâlpul nu este pusă în pericol viaţa niciunei persoane, dar cred că o parte a populaţiei şi a agenţilor economici din vecinătate vor rămâne fără curent.
Şcoala nu va ajunge în această situaţie, pentru că este alimentată pe altă reţea. Asta este o reţea de transport care transportă între Ploieşti şi Braşov”, a explicat  purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, cms. şef Valeriu Simion.
Până la remedierea situaţiei în ceea ce priveşte mutarea stâlpului reţelei electrice, celor care ar putea să rămână fără alimentare cu energie nu le rămâne decât să spere că nu va mai avea loc o altă alunecare de teren. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co