Actualitate

Ajutaţi-l pe Luca!

Uneori, simţim nevoia să ne îndreptăm privirea spre cei de lângă noi, vrem să facem bine şi nu ştim cum sau nu ştim cui… Doi părinţi din Câmpina trăiesc o dramă, de când fiul  a fost diagnosticat cu autism.

Luca are nevoie de terapie, pentru că acum nu vorbeşte şi nu poate merge la o grădiniţă normală. Familia se luptă pentru el, caută soluţii, dar… deplasările la logoped, la Bucureşti, costă cel puţin 12 milioane de lei vechi pe lună. Mama lui Luca a renunţat la serviciu ca să stea cu el, iar tatăl lucrează şi visează la însănătoşirea micuţului. Organizaţia de tineret a PDL Câmpina a fost sensibilizată de cazul acesta şi s-a hotărât să strângă fonduri pentru terapia lui Luca, prin organizarea unui spectacol. „Băieţelul are doar cinci ani şi are nevoie de aceste fonduri pentru o îmbunătăţire a situaţiei lui. Sperăm ca oamenii din Câmpina să nu rămână nepăsători în faţa acestui caz şi să vrea să îşi ajute aproapele. Spectacolul pentru Luca va avea loc vineri, 25 noiembrie, de la orele 18.00. Preţul unui bilet este de 5 lei şi cei interesaţi le pot găsi în şcoli şi licee, dar şi la intrare, la Casa Tineretului”, a spus vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret PDL Câmpina, Andreea Telegescu.
Pentru începerea terapiei…
Pe scena Casei Tineretului vor urca: Georgya, Freddy, Georgiana Lăpădat, Saşa şi Ansamblul Ghiocelul. Micuţul Luca are nevoie de ajutorul nostru! La un diagnostic precum autismul, ritmul şedinţelor trebuie să fie intensiv, fiind foarte importantă intervenţia timpurie. O familie cu visuri vrea să-şi vadă băiatul bine, vorbind şi percepând lucrurile din jurul său. Toţi banii strânşi vor fi daţi familiei, ca, din ianuarie, băieţelul să înceapă terapia la Bucureşti. Nu este mult, nu este greu să le întindem cu toţii o mână de ajutor! Luca trebuie să aibă şansele unui copil normal, să meargă la grădiniţă, să poată să se bucure de copilăria pe care o are! Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co