Actualitate

Adrian Dobre promite ploiestenilor rezilierea contractului cu Rosal

Primarul Municipiului Ploiești le-a promis, ploieștenilor, într-o postare pe o rețea de socializare, că municipalitatea va rezilia contractul cu firma de salubritate Rosal.

Decizia edilului vine pe fondul numărului exasperant de mare al reclamațiilor venite din partea locuitorilor municipiului care se văd nevoiți să trăiască într-un oraș devenit real focar de infecție.

Zeci de ploieșteni se plâng zilnic de faptul că, în toiul verii, nu pot deschide ferestrele locuințelor din cauza mirosului provocat de gunoaiele pe care Rosal uită mai mereu să le ridice. Mulți oameni au făcut sesizări către această societate, dar, în cele mai multe cazuri, rezultatul este acela că gunoiul este ridicat în urma sesizării, însă la câteva zile focarul reapare.

Nici amenzile în valoare de 7.500 de lei aplicate de Poliția Locală Ploiești operatorului de salubritate de la începutul anului și până în prezent nu au fost de natură să schimbe situația.

În acest condiții, primarul Adrian Dobre a promis că va solicita rezilierea contractului cu Rosal. “Da, am primit și eu o serie de sesizări. Am cerut RASP să solicite rezilierea contractului și, bineînțeles, ridicarea gunoiului”, a scris edilul pe o rețea de socializare.

El a anunțat în trecut și într-o conferință de presă că va rezilia contractul cu Rosal, dacă operatorul de salubritate va continua să nu respecte contractul.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co