Actualitate

Adrian Dobre: “Nu faceți circ electoral din dramele sportivilor și antrenorilor!”

adrian-dobrePentru că este corect să discutăm cu subiect și predicat despre ce se întâmplă la Clubul Sportiv Municipal, le reamintesc atât conducerii CSM, dar și viceprimarilor Cristian Ganea și George Pană, precum și consilierului local Sorin George Botez, că, în opinia mea, ei sunt principalii responsabili de situația în care se află în acest moment clubul.
În cazul în care a uitat, îi reamintesc domnului viceprimar Cristian Ganea, că a fost primar interimar al Ploieștiului fix în perioada în care conducerea CSM propunea, iar consilieri precum domnii Botez și Pană încurajau rezilierea contractelor de muncă ale sportivilor și antrenorilor, și încheierea unui tip nou de contract, imposibil de aplicat din punct de vedere legal.
Știind că marea lor majoritate sunt oameni de bună-credință, le solicit consilierilor PSD și ALDE să nu intre în logica celor interesați, inclusiv ale colegilor lor de partid, care au făcut parte din jocul de interese care a dus la criza de la CSM. În mandatul meu nu aș vrea să văd consilierii mergând încolonați să dea explicații, cum s-a întâmplat în mandatul/mandatele interimare anterioare. În Ploiești este nevoie ca de aer de un nou mod de a face administrație.
Îi transmit compasiunea și înțelegerea mea domnului Titi Tudor, dar și celorlalți antrenori și sportivi puși în situații cumplite de deciziile greșite ale conducerii CSM girate tocmai de cei care azi le transformă problemele în monedă electorală. Le-am fost și le voi fi mereu alături acestor oameni speciali, modele pentru comunitatea noastră.
Ca primar am propus din timp soluții legale pentru rezolvarea problemelor, soluții care au fost ignorate de cei responsabili pentru simplu fapt că ei dețin și manipulează majoritatea din Consiliul Local. Realitatea ne arată că aceștia au fost încontinuu preocupați de menținerea unei stări de dezordine, de haos la CSM, fără niciun fel de compasiune sau interes real în rezolvarea problemei sportivilor și antrenorilor. Aceeași realitate ne arată că problemele sportivilor și antrenorilor au fost folosite ca elemente de presiune de fiecare dată când interesele au cerut-o.
Vreau să subliniez că indiferent de presiunile la care suntem supuși, principala preocupare a mea și a angajaților primăriei Ploiești este aceea de a respecta legea și de a o aplica în interesul comunității, al ploieșteanului.
Îi somez pe această cale pe toți cei interesați să nu mai transforme dramele sportivilor și antrenorilor care au reprezentat Ploieștiul în competiții de cel mai înalt nivel în subiect de batjocură electorală ieftină.
Conducerea CSM, viceprimarii Ganea și Pană și majoritatea PSD – ALDE din consiliul local știu la fel de bine ca și mine că, pentru a supraviețui, clubul trebuie să implementeze măsurile legale pe care, din motive care îmi scapă, amână să le pună în practică.

Cu respect,
Adrian Dobre, primar al Ploieștiului

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co