Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mircea și Vlad Cosma, condamnați la închisoare!

Fostul președintele al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, tot cu executare. În acelasi dosar, au fost condamnați și omul de afaceri Răzvan Alexe și fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul CJ Prahova Daniel Alixandrescu, la 2 ani și 6 luni, respectiv, 6 ani de închisoare.

In sentinta s-a dispus și confiscarea unor sume de bani, astfel: “Dispune confiscarea de la inculpatul Alexe Răzvan a sumei de 1.260.042,85 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Cosma Vlad Alexandru a sumei de 1.260.042,85 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Cosma Mircea a sumei de 1.890.064,27 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Alixandrescu Daniel Adrian a sumei de 130.000 lei. Dispune confiscarea de la fiecare din inculpaţii Cosma Mircea şi Alixandrescu Daniel Adrian a sumei de câte 1.816.821,49 lei”, se arată în decizia instanţei supreme.” (Sursa: decizia ICCJ)

Hotărârea magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu este definitivă si poate fi atacată cu apel. Cei patru au fost trimişi în judecată de Direcția Nașională Anticorupție în luna aprilie a anului 2014. Vlad Cosma a fost judecat pentru trafic de influenţă, Răzvan Alexe pentru trafic de influenţă şi dare de mită iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu pentru luare de mită şi abuz în serviciu.mircea-si-vlad-cosma

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co