Actualitate

Actiune de amploare a politistilor ploiesteni in cartierul 9 mai

Zona cuprinsă între străzile Malu Roșu – Șoseaua Vestului – B-dul Republicii –Nicolae Titulescu – a fost închisă pentru o acțiune punctuală a Poliției Ploiești.

Potrivit unui comunicat al IJP Prahova, luni, în intervalul 1430 – 1630, la nivelul Secției nr. 2 Ploiești a fost desfășurată o acțiune punctuală care a avut ca scop identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit, precum și a conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere, sens în care a fost închisă zona cuprinsă între străzile Malu Roșu – Șoseaua Vestului – B-dul Republicii –Nicolae Titulescu. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.500 lei.

Tot ieri, între orele 11-13, Biroul Rutier Ploiești a organizat şi desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea sectorului de drum, precum și a pietonilor care nu respectă normele rutiere. Au aplicat 15 sancțiuni contravenționale (două pentru neacordare prioritate de trecere pietoni, patru pentru abateri pietoni etc.), în valoare de 4.350 lei, iar ca măsuri complementare au reținut trei permise de conducere.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co