Cultura

Acorduri muzicale de primăvară

Primăvara este plină de daruri muzicale, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni. În weekend, a avut loc recitalul Trio Musica Viva cu Andreea Butnaru, la pian, Alexandru Mălaimare, la vioară, şi Florin Mitram, la violoncel, care au interpretat sonata „Arhiducele” de Ludwig Van Beethoven, şi un recital de percuţie susţinut de Doru Roman.
Săptămâna aceasta, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni va găzdui două evenimente, în cadrul programului „Şcoala altfel”. Miercuri, începând cu ora 18:00, secţia de revistă „Majestic” a teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti va prezenta spectacolul „S-a întâmplat la castel”, având-o ca invitată specială pe Nico, iar joi, de la ora 12.00, de pe scena Centrului vor răsuna acordurile Filarmonicii Banatul Timişoara.
Aceasta va prezenta recitalul „Şcoala de muzică” a cvartetului de coarde – Lucian Petrilă la vioară şi violă, Gabriela Petrilă la vioară, Andreea Petrilă la violoncel şi Cora Petrilă la vioară. Intrarea este liberă.
La sfârşitul săptămânii, în cadrul Stagiunii Muzicale 2012 va avea loc un recital de vioară şi pian. Alexandra Paladi şi Viorica Boerescu vor interpreta lucrări din Brahms, Beethoven, Debussy şi Ysaye. C. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co