Actualitate

Accident lângă Biserica Sfântul Ilie din Sinaia

Două călugăriţe au scăpat ca prin minune nevătămate în urma unui accident rutier, produs la intrarea în centrul staţiunii Sinaia, lângă Biserica Sfântul Ilie. Autoturismul în care cele două se aflau a fost izbit în plin de o maşină al cărui şofer nu a oprit la Stop, apoi aceasta a ricoşat într-un alt autovehicul.

Cele două măicuţe nu au păţit nimic, însă au rămas şocate de cele întâmplate. Trebuiau să ajungă la o mănăstrire din judeţul Alba, însă la intrarea în staţiunea Sinaia un şofer neatent nu a observat Stop-ul şi a intrat cu maşina în autoturismul în care călugăriţele se aflau. Deşi măicuţele nu au fost rănite, maşina lor a suferit pagube însemnate. „Am auzit zgomul puternic şi am văzut cele trei maşini lovite. Am ieşit repede pe stradă pentru a acorda ajutor, însă toată lumea era teafără. Măicuţele erau foarte speriate şi panicate, probabil că din cauza şocului. Abia mai puteau să vorbească şi să le explice poliţiştilor ce s-a întâmplat”, a povestit un martor. Agenţii de poliţie sosiţi la faţa locului i-au verificat cu etilotestul pe şoferii implicaţi în accident, însă niciunul nu consumase băuturi alcoolice.
„Din primele cercetări, accidentul de circulaţie s-a produs pe fondul neacordării de prioritate vehiculelor. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Toate cele trei autovehicule au fost avariate destul de serios”, a explicat agentul principal din cadrul Poliţiei staţiunii Sinaia, Marius Haidău. Tânărul care nu a oprit la semnul Stop a rămas pieton pentru trei luni, deoarece agenţii de poliţie i-au suspendat carnetul de conducere. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co