Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Accident la vânătoare

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti, a ajuns pe patul de spital, la mijlocul săptămânii trecute, după ce a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare de fazani.

Acţiunea a avut loc într-o pădure din zona Mizil şi se pare că totul a fost un accident nefericit şi asta pentru că alica destinată unei păsări a ricoşat în trupul victimei. „O alică a ricoşat din pământ sau dintr-ul stâlp de beton şi, din nefericire, l-a afectat pe colegul nostru vânător. Vânătorii sunt cu experienţă şi noi, asociaţia, le asigurăm accesul la o asigurare pentru perioada în care participă la o vânătoare”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Prahova, Valeriu Bolgiu.
Pentru că era grav rănit, acesta a fost transportat la spitalul Floreasca din Capitală. „Din primele verificări efectuate a rezultat că bărbatul participase la o partidă de vânătoare, în zona localităţii Plopu, unde se pare că a fost împuşcat accidental de unul dintre ceilalţi participanţi la partida de vânătoare. Bărbatul prezenta o plagă prin împuşcare, împuşcarea s-a produs cu cartuşe de vânătoare cu alice, una din alice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.

Totul a fost legal…
Cei doi bărbaţi implicaţi în accident sunt membrii ai Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Prahova, de ani buni de zile. „Evenimentul s-a petrecut într-un cadru organizat, vânătoarea avea statul legal, organizatorul avea autorizaţie inclusiv pentru zona în care s-a desfăşurat vânătoarea”, a spus Valeriu Bolgiu.
Bărbatul este în afara oricărui pericol, asta însă nu-l scuteşte pe colegul său vânător să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală  M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co