Actualitate

Acces imediat la primar

Mesajele, sugestiile şi reclamaţiile sinăienilor şi turiştilor ajung mai repede la autorităţile locale. De aproape două săptămâni, în faţa primăriei a fost amplasată o cutie poştală, unde cetăţenii pot depune scrisorile.

Aşa cum asigură tăbliţa aferentă, mesajele depuse vor ajunge direct pe masa primarului, care garantează confidenţialitatea acestora. Localnicii şi turiştii s-au arătat încântaţi de idee, mai ales că în acest mod pot transmite mesajele lor fără să mai meargă în audienţe. „Este o idee bună, deşi nu avem nevoie de acest lucru, pentru că ne primeşte de câte ori avem nevoie”, a spus Viorica Creţu. O altă persoană este de părere că prin această cutie poştală, oamenii pot spune mai uşor problemele lor. „Este foarte bine, de ce nu? Nu este normal să ştie ce probleme au cetăţenii, pentru că nu toţi vor să aştepte să intre în audienţe? Problemele cetăţenilor trebuie cunoscute”, a spus Marina Potcoavă.

Se obişnuieşte lumea
Cutia este verificată zilnic şi dacă la început se primeau doar una-două scrisori pe zi, acum numărul acestora a ajuns la patru-cinci. „Printre scrisori sunt unele care conţin întrebări la care voi trimite răspunsul în scris, iar altele conţin sugestii. Unele sunt anonime şi nu se poate răspunde, dar sunt opinii şi voi ţine cont de ele pentru că sunt foarte importante pentru mine. Este interesant să afli cum se văd lucrurile din afară, pentru că de multe ori le văd diferit faţă de noi”, este părerea edilului sinăian Vlad Oprea.
Dacă această cutie poştală este utilă, o va demonstra timpul. Până atunci, nu putem decât să-i îndemnăm pe localnici şi turişti să trimită cât mai multe mesaje primarului din staţiune. C. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co