Actualitate

Alexe, sportivul de neînvins

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că sportivul Iulică Alexe face cinste Câmpinei, chiar dacă niciun club din oraş nu se oferă să-l susţină măcar financiar. Ultimul premiu al atletului este un loc I obţinut la un „Concurs Naţional de Alergare pe Şosea”, desfăşurat la Piteşti. „În proba de 10.000 de metri am obţinut locul I”, a declarat Iulică Alexe.
Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă şi mai multe probe. „Am primit şi un premiu special pentru cea mai bună performanţă la toate categoriile pe această distanţă de 10.000 de metri”, a spus sportivul. Perseverenţa şi multă muncă i-au adus lui Iulică Alexe rezultate deosebite, dar doar pentru faptul că a putut participa la concursuri cu susţinerea unui club din Constanţa. „Problema financiară este una controversată deoarece nu am nicio susţinere financiară. Au fost concursuri pe care le-am ratat, chiar şi internaţionale, din cauza banilor…”, a mai spus Alexe.
Sportivul trebuie să colaboreze cu acest club din Constanţa, până ce unul din zona Câmpinei  va prețui calităţile şi performanţele pe care le atinge Iulică Alexe la fiecare competiţie. Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co