Actualitate

A sfârşit sub roţile camionului

O femeie a fost victima unui accident produs săptămâna trecută în zona Rafinăriei din municipiul Câmpina. Aceasta circula cu bicicleta pe Calea Doftanei, iar la intersecţia cu B. P. Hasdeu, a vrut să facă dreapta, iar apoi a schimbat brusc direcţia de mers şi a intrat sub roţile unui camion care a virat tot spre dreapta.
„Am strigat la şofer: opreşte că ai omorât-o! Eu am văzut tot ce s-a întâmplat. Nu avea viteză, că tocmai a plecat de la semafor, ce viteză putea să aibă? Femeia a vrut să traverseze, s-a dezechilibrat şi a agăţat-o cu scara”, a declarat unul dintre martori.

Verificări
Din primele cercetări ale Poliţiei Rutiere, a reieşit faptul că şoferul pare să nu aibă vină în producerea accidentului.
„Este vorba despre o doamnă care circula pe Calea Doftanei din direcţia Telega către centru. A efectuat viraj la dreapta, iar la trecerea de pietoni, nu
s-a asigurat şi a încercat să meargă înainte, moment în care autobasculanta a lovit-o. Vinovată de accident se face doamna cu bicicleta, deoarece nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers”, a declarat la faţa locului, ag.-şef pr. Sorin Geantă, de la Poliţia Rutieră Câmpina.
Femeia de pe bicicletă a fost imediat preluată de o ambulanţă, dar, din nefericire, şi-a pierdut viaţa în drum spre Spitalul Municipal Câmpina. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co