Imobiliare Valea Prahovei
Turism

A început sezonul taberelor

Vrei pentru copilul tău o vacanţă de neuitat, pe bani nu foarte mulţi? Locul ideal este o tabără la munte, organizată de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Prahova.

Adventure Team, tabăra tematică din staţiunea Buşteni, oferă copiilor drumeţii montane, iniţiere în orientarea turistică şi multe alte surprize în perioada pe care aceştia o pot petrece la munte. Tot mai mulţi părinţi preferă să-şi trimită copiii în astfel de tabere de stat, datorită confortului ridicat şi costului redus. „Suntem pentru prima dată la Buşteni şi ne pare foarte bine că am ajuns. Am trecut emoţiile drumului şi cazării. Dorim să exploatăm cât mai mult zona, o zonă foarte ofertantă din punct de vedere turistic. Copiii vin în taberele de stat, iar unul dintre principalele motive este costul mai redus şi condiţiile bune pe care le oferă. Părinţii sunt foarte încântaţi să le ofere copiilor o vacanţă alături de colegii lor”, a spus Lenuţa Cotos, învăţătoare din Galaţi.
Preţ pentru orice buzunar
Ioan Duţu este gestionarul taberei şi spune că în ultima perioadă, la Buşteni au început să vină tot mai mulţi copii. „Tariful este de 61 de lei pentru o zi, pentru trei mese şi cazare. Cazarea este asigurată în camere cu două, până la şase paturi, cu duşuri proprii sau comune. Mâncarea este foarte bună şi diversificată, iar aprovizionarea este făcută de două ori pe săptămână”, a spus Ioan Duţu.
Tabăra de la Buşteni dispune de 114 locuri de cazare, în două vile renovate recent, de o sală de mese şi de o bucătărie modernă, dar şi de spălătorie proprie. Claudia BIRLA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co