Turism

Oferte turistice pe Valea Prahovei

A venit perioada vacanţelor şi concediilor, iar agenţii de turism de pe Valea Prahovei se întrec în oferte. Deşi la mare de la 1 iulie tarifele cresc cu 30%, la munte rămân valabile preţurile din extrasezon.

Hotelierii din Sinaia au pregătit pachete atractive pentru turiştii ce vor veni în această vară la munte. „Unităţile noastre hoteliere au pregătit potenţialilor clienţi oferte speciale de genul stai patru nopţi şi plăteşti trei sau în cadrul programului naţional Zile gratuite de vacanţă, un tarif de 450 de lei locul în cameră dublă, pentru care turiştii beneficiază de patru nopţi de cazare, mic dejun de tip bufet şi masă cont în valoare de 150 de lei de persoană. Turiştii beneficiază de toate facilităţile hotelului şi de multe surprize”, a declarat Ciprian Stanciu, director de vânzări al unei unităţi hoteliere.

Şi la Buşteni hotelierii au numeroase oferte pentru organizatorii de conferinţe, dar nu au uitat nici de turişti. Pentru anumite perioade, cei care doresc să vină la munte, pot beneficia de cinci zile de cazare şi plătesc doar patru.
Criza economică se face simţită în continuare în turism. La nivel naţional, în prima lună a verii, gradul de ocupare a unităţilor turistice a fost cu 20% mai scăzut, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co