Imobiliare Valea Prahovei
Social

2011, anul finalizării blocurilor ANL

blocuri-in-paraginaPeste 500 de sinăieni aşteaptă pe liste, pentru a intra în posesia unei locuinţe ANL. Din păcate, visul lor nu se va îndeplini în acest an.

Construcţiile respective trebuia date în folosinţă încă din vara anului trecut, însă firma care a executat lucrările a intrat în faliment, iar acum şantierul este părăsit.
Locul reprezintă un adevărat pericol pentru copiii care locuiesc în zonă. Chiar în apropierea lui este amenajat un părculeț pentru micuţi, iar porţile șantierului sunt larg deschise. Oricine are acces înăuntru şi oricând se poate produce un accident.
„Este sub orice critică ceea ce s-a întâmplat aici. Lucrările au demarat în forţă, însă după ceva timp s-au oprit şi zona arată jalnic acum. Avem un cartier foarte frumos, însă este umbrit de aceste construcţii care au rămas nefinalizate. Ne este frică să ne lăsăm nepoţii nesupravegheaţi pentru că intră acolo. Sunt şi oameni ai străzii care şi-au făcut culcuş în clădiri, dar şi foarte mulţi câini comunitari. Cineva trebuie să ia măsuri urgente”, a spus localnicul Vasile Brăileanu și opinia sa este împărtășită de toți oamenii locului.

Adrese urmate de promisiuni
Reprezentanţii administraţiei locale au spus că au făcut numeroase adrese către Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale şi au fost anunţaţi că lucrările vor fi reluate în primăvara anului viitor, iar locuinţele vor fi date în folosinţă în toamnă.
„Am fost la Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale, unde, în sfârşit, am aflat că anul viitor ele vor fi finalizate. Le-am spus foarte clar celor de la ANL că timpul trece, construcţiile se degradează şi se fură materialele. Am primit asigurări că în cel mai scurt timp vor proteja incinta respectivă şi vor continua lucrările”, a precizat primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.
În blocurile ANL din stațiunea Sinaia vor fi amenajate 70 de garsoniere şi apartamente cu două camere, special  pentru tinerii şi persoanele aflate în situaţii speciale, dacă lucrurile vor evolua aşa cum promit cei de la Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale.Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co