Actualitate

112… pe scurt

Vagoane CFR, vandalizate
Riscă să stea până la 15 ani după gratii pentru că au încercat să fure mai multe componente CFR.
Este vorba despre şase persoane din Ploieşti, dintre care şi un minor de 14 ani, care au fost prinse recent de către echipele de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” din Ploieşti, exact când intenţionau să sustragă diverse componente CFR ale unor vagoane aflate în conservare, în zona Ghighiu. Când i-au văzut pe jandarmi, aceştia şi-au abandonat uneltele în zăpadă, încercând să scape de oamenii legii şi de suspiciunile acestora. Dosarul cu actele de constatare a fost înaintat Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Prahova, în vederea continuării cercetărilor. M. B.

Bătrâni tâlhăriţi
Mai mulţi bătrâni din Ploieşti au fost tâlhăriţi în plină zi de membrii unui grup infracţional specializat pe astfel de fapte ilegale. Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat faptul că suspecţii acţionau în general asupra persoanelor în vârstă, tocmai pentru că nu se puteau  apăra, devenind astfel, victime sigure. Oamenii legii au dat de urma suspecţilor şi au organizat două percheziţii la domiciliile acestora. „Din cercetările poliţiştilor a rezultat că aceştia sunt suspectaţi de patru tâlhării. În urma percheziţiilor efectuate, de la locuinţele acestora, au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din infracţiuni. Este vorba despre telefoane şi camere de luat vederi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.
Bunurile respective au fost ridicate şi cinci persoane au fost luate la audieri. Cercetările continuă, în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co