Actualitate

112… pe scurt

Viaţa bate filmul
Inspiraţi, probabil, de filmele de acţiune, trei tineri au încercat să tâlhărească mai mulţi călători  între staţiile de tren Azuga  şi Buşteni.
Totul s-a petrecut în trenul accelerat 1742,  camerele de supraveghere surprinzând toată operaţiunea hoţilor. Pe imagini se vede clar cum unul dintre tineri forţează uşa unei cuşete. Acesta nu reuşeşte să intre în interior, aşa că se întoarce cu ajutoare. Indivizii au pătruns într-o altă cuşetă unde se aflau trei studente care dormeau şi au furat mai multe bagaje şi genţi de umăr, cu bunuri în valoare de 1.700 de lei, după cum a declarat comisarul Mădălin Stroe, din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova.
Când au ajuns în staţia Buşteni, tinerii s-au făcut nevăzuţi cu tot cu lucrurile furate, dar ulterior au fost identificaţi. Este vorba despre trei indivizi cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, recidivişti, care mai mult ca sigur se vor întoarce unde le este locul, adică la închisoare.

Lover boy de Urlaţi
Proxeneţii au găsit o nouă metodă pentru a face bani din prostituţie. Racolează victime, de vârste cât mai fragede, le fac să se îndrăgostească de ei şi apoi le cer să-şi demonstreze dragostea, prostituându-se. Este şi povestea şocantă a unui tănăr de 21 de ani din Urlaţi, care a făcut bani frumoşi de pe urma a două minore, de 14 şi respectiv 16 ani, tot din Urlaţi. Activitatea infracţională a început în primăvara acestui an, minorele fiind date pe mâna mai multor clienţi, în special şoferi de TIR şi prieteni ai proxenetului. Acestea primeau pentru o partidă de sex cel mult 70 de lei, bani care ajungeau exclusiv în buzunarul individului. Uneori, afacerea lua forma trocului. Fetele întreţineu relaţii sexuale cu şoferi de TIR, iar aceştia îi alimentau proxenetului maşina cu motorină.
Una dintre minore, cea de 16 ani,  este însărcinată în şapte luni şi se află internată la Maternitatea din Ploieşti. Nu se ştie însă şi cine este tatăl copilului ce stă să se nască.
Tânărul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori se numeşte Iosif Marian Theodor şi provine dintr-o familie bună.

Grupaj de ştiri realizat de Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co