Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

112… pe scurt

A venit controlul la poartă

În timpul unei acţiuni desfăşurate săptămâna trecută, poliţiştii prahoveni, însoțiți de inspectori de la mai multe instituții de control au confiscat fructe în valoare de peste 72.200 de lei de la comercianţi neautorizaţi.
Oamenii legii au acţionat pe DN 1A, în localitatea Măgurele, unde au verificat activităţile comerciale desfăşurate de patru agenţi economici.
În urma acțiunii au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 34.000 de lei, totodată fiind confiscate 23.000 de kg de fructe în valoare totală de 69.000 de lei.
Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care circula în localitatea Măgurele şi transporta produse alimentare fără acte de provenienţă.
Marfa, în valoare de 3.200 de lei,
a fost confiscată, iar societatea comercială deţinătoare a fost sancţionată contravenţional
cu amendă în valoare de 6.000 de
lei. R. E.

Contrabandă cu țigări

Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din Câmpina au descoperit, ieri, în urma unei percheziții, o adevărată afacere de contrabandă cu țigări din Republica Moldova.
La punctul de lucru din Băneşti al unei societăţi comerciale din Câmpina au fost găsite 420 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.
În urma verificărilor au fost găsite înscrisuri şi ambalaje din care rezultă că, în perioada martie – iulie,  prin societate comercială au fost vândute aproape 8.000 de ţigarete de provenienţă din Republica Moldova. Din cercetările efectuate a rezultat că ţigările erau achiziţionate din Ploieşti – zona Obor, de către soţul persoanei care deținea funcția de administrator al societăţii.
Împotriva acestuia a fost
începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi vânzare de bunuri cunoscând că provin din contrabandă, şi evaziune fiscală.  R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co